';

Yvonne Vlek

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Description
Enthousiast, gedreven, zorgzaam en deskundig. Dat zijn woorden die bij mij opkomen als ik terugkijk op mijn sporturen, die begeleid zijn en wat mij betreft voorlopig blijven, door Marianne.

Ik heb vele trainers gehad tijdens groepslessen. Marianne onderscheidt zich door de persoonlijke, deskundige en teambindende aandacht in deze lessen. Ze zag heel snel wanneer bij een van ons een houdingscorrectie moest plaatsvinden of een aanpassing op maat. Door haar enthousiasme ging je snel een stapje sneller, hoger of intensiever. De lessen bleven leuk door haar creatieve manier van lesgeven, waardoor geen les hetzelfde was.

Na een gecompliceerde bovenarmbreuk en het bijbehorend fysiotraject, heb ik Marianne gevraagd om mij  verder te helpen met revalideren. Dit is zo waanzinnig goed gelukt. De fysiotherapeut en de chirurg waren compleet blij verrast met het resultaat. Fysio is één, maar mijn revalidatietrainingen onder Marianne's deskundige begeleiding waren voor mijn herstel minstens zo belangrijk.
Info