';
side-area-logo

Marianne Groeneveld

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Leave a reply

Description
Ik ben Marianne, woon in Nijkerk en ben inmiddels 5 jaar zeer actief in fitnessbranche. Het begon als een persoonlijk doel, ik deed in de voorgaande jaren ook al wel aan fitness maar had toen geen constante lijn hierin en trainde ook niet met een doel. Totdat ik  in 2014 heel graag een aantal kilo’s wilde afvallen en graag wat “strakker” wilde worden. Door het kiezen van de juiste coach voor begeleiding in training & voeding behaalde ik al snel resultaat. De kilo’s gingen er makkelijk af en ik begon plezier te krijgen in de krachttraining en had al snel zichtbaar resultaat. De interesse en passie voor de sport en voeding werd dan ook steeds groter, het werd een lifestyle...

Uiteindelijk ben ik ook gaan deelnemen aan bodyfitness wedstrijden en behaalde hele mooie resultaten!  Maar het was niet genoeg, ik wilde meer met deze sport en kennis doen dan alleen maar deelnemen aan wedstrijden.

Al 24 jaar werkte ik in de horeca, met plezier maar toch miste ik dat echte doel. Dat deel waarin ik in naar een doel naar resultaten toe werkte zoals in de sport. ik wilde mijn passie delen, kennis overbrengen en anderen helpen-motiveren-begeleiden-resultaten behalen.

Ik besloot naast mijn horecabaan mijzelf te gaan omscholen tot personal trainer. Inmiddels ben ik een gediplomeerd personal trainer en heb ik ondertussen ook een masterclass in het EMC Rotterdam (waarin we ons verdiepten in de werking en functies van spieren, pezen en gewrichten) en een cursus tot voedingscoach gevolgd en met succes afgerond.

Na de zomer 2019 staan de opleidingen Excercise for Health Specialist en Certified Stroops trainer op het programma, ik blijf mijzelf dus ontwikkelen om nog een betere trainer te worden en zo nog meer resultaten te kunnen halen.

Inmiddels heb ik een ruime ervaring opgedaan in zowel sport op gebied van fitness tot bodybuilding, revalidatietraining en begeleiding in voeding.

Met deze opleidingen, ervaring en passie voor de sport en voeding is Fit by Dedication ontstaan!
Info